VARNA SKATE OPEN 2013 | Rolling Days – Скейт видео, музика, новини, класации, коментари

VARNA SKATE OPEN 2013

авг. 10, 2013

Автор:
Категории: VARNA SKATE OPEN, Варна, Избор на редактора, Новини, състезания

VSO_poster_f   Лято е, жегата е непоносима, навън е 30 градуса на сянка. Време е за море и републиканското по скейт „VARNA SKATE OPEN 2013”, което ще се проведе на най-свежия и прохладен спот в града, на ШАХА.
„Скейт Клуб Варна” заедно с VANS и MONSTER ENERGY  отново ни събират за един много силен и стилен скейт сешън на новите уреди, финансирани от Община Варна (BIG UP за екипа на FUN CITY ).
Освен че всеки участник ще извади торбата със специалните трикове, за да грабне някоя от наградите, тази година „Скейт Клув Варна” ще организира на място специални работилници по скейтборд – ще се изрязват дъски и ще се сглобяват скейтове, ще има конкурс за най-добра рисунка върху дъска, както и конкурс за скейт фотография. VANS ще рисуват по кецове.
А след като приключат квалификациите организатоирте са замислили афтър сешън на мини рампата, от където всеки ще си тръгне с награда.
Ето така ще се опитаме да разпределим времето.

24 август

13:00 ч. до 16:00 ч. Записване, работилници и свободно каране

16:00 ч. до 17:30 ч. Загрявка по групи, спонсорирани и неспонсорирани(всяка група ще разполага с  45 минунити )

от 17:30 ч. до 21:00 ч.  Квалификации по групи ( спонсорирани и неспонсорирани ) всеки участник ще разполага с 1,5 мин. за да убеди съдиите че трябва да участва на финала.

от 21:30 ч. до 24:00 ч. Състезание на мини рампа, всеки ще разполага с 3 спускания за да налепи заученото през изминалата година.

25 август

13:00 ч. до 16:00 ч. Работилници и свободно каране

16:00 ч. до 17:30 ч. Загрявка по групи, спонсорирани и неспонсорирани(всяка група ще разполага с  45 минунити )

от 17:30 ч. до 21:00ч. Финали по групи ( спонсорирани и неспонсорирани ) всеки участник ще разполага с 3 мин. за да покаже на какво е способен и да грабне някоя от наградите осигурени от VANS и  MONSTER ENERGY

от 21:00 ч. до 21:30 ч Награждаване

при неспонсорианите

1во място – материални награди

2ро място – материални награди

3то място – материални награди

1во място – 300.00 лв.

2ро място – 200.00 лв.

3то място – 100.00 лв.

най- добър трик, който ще се опредли по време на финалите – 100.00 лв.

от 22:30 ч. до колкото издържите на партито в плажния клуб „Кубо“ който се намира под „ШАХА“

Така че стягайте раниците, грабвайте скейтовете и поемайте към Варна.

 

ВАЖНО. За състезанието ВАРНА СКЕЙТ ОПЪН 2013 – всички уастници под 18 години трябва изтеглят от ТУК декларация, която да дадат на родителите си да подпишат, че са съгласни да участва във състезанието. Без такава декларация не регистрираме участници. от СКЕЙТ КЛУБ ВАРНА.

7 коментара за “VARNA SKATE OPEN 2013”

 1. Hosting каза:

  A major port, agricultural, trade and shipbuilding centre for the Ottoman Empire in the h and h centuries, preserving a significant and economically active Bulgarian population, Varna was later made one of the

 2. dani каза:

  Успех на участниците.
  Поздравявам Ви за публикуваната декларация за непълнолетните.

 3. rollingdays каза:

  Изненада !!!

 4. getemon каза:

  Ще има ли пак излъчване на живо?

 5. rollingdays каза:

  ВАЖНО. За състезанието ВАРНА СКЕЙТ ОПЪН 2013 – всички уастници под 18 години трябва изтеглят от ТУК декларация, която да дадат на родителите си да подпишат, че са съгласни да участва във състезанието. Без такава декларация не регистрираме участници. от СКЕЙТ КЛУБ ВАРНА.

 6. rollingdays каза:

  Здравейте, Благодарим за съветите, ще ги имаме в предвид. Синът Ви кога е пострадал и на кое състезание. Надяваме се сега всичко е наред със него.

  Скейтбординга е екстремен спорт и травми могат да се получат всеки един момент, независимо да ли е състезание или не. Всъщност почти няма спорт при който да няма травми.

  Най- доброто, което може да се направи е малките да минават през скейт училище. Там освен да ги учат как се кара скейтборд, основна част от обучението е безопасността или как да се предпазим от лоши падания.

 7. dani каза:

  Хубаво е,че организирате такива състезания.На децата им харесва.

  Само имам един съвет към организаторите-Да помислят за безопасността на участниците.Жилетките и каските трябва да бъдат задължителни.И разрешение за участие трябва да се даде от родителя на непълнолетните,а не от някой 18 годишен който не е отговаря по никакъв начин за детето.

  На предното такова състезание синът ми пострада.Предложена му била жилетка но той не пожелал да я сложи.Ако беше задължителна може би нямаше да се удари толкова,че да се стигне до операция по спешност.

на кирилица !