Go skateboarding day 2013 – програмата

юни 20, 2013

Автор:
Категории: skateBG TV, Новини, София, състезания

plan

След тридневно планиране и обсъждане – как да си прекараме най-добре на Go skateboarding day, стигнахме до следното решение:

 

  1. Да си направиме готино каране на НДК – оказа се, че небезизвестният шадраван е празен, така че ще го включим и него в листа на спотовете.
  2. Стълбите с ръб на мавзолея и въобще целия район е доста рискован поради протестите и жандармерията, която спира и разтоварва трупери точно до стълбите, затова решихме да обединим стълбите на мавзолея, стълбите в подлеза на президенството и новите ръбове на ЦУМ като един спот. Също така да бъдем и част от протеста. Ще има и награда за оригинален лозунг, така че почвайте с рисуването.
  3. След това отиваме в парка, където гапа с тревата до голямата рампа и самата голяма рампа са един спот.
  4. Накрая минаваме отпред, където ще проведем High Ollie contest с може би (100лв) награда за победителя – стегайте се.
  5. После бутане по Цариградско, троилей или к’вото и да е и продължение в Grindhouse с безплатно барбекю и парти с 4 скейт/пънк банди.

 

Ето и програмата:

 

14:00 – 15:00 генерална среща пред магазин Blok на Солунска 41, където под сянката на дърветата ще си направим план и ще се заредим с енергия директно от камиона на Monster, който ще разтовари безплатни питиета за всички.

15:00 – НДК – кикера с кофа

15:30 – ръба на следващо ниво

16:00 – фонтана

16:30 – бенга и дългите 6

17:00 – 6те и ръбовета на Бато

17:30 – шествие посока мавзолея през Раковска – МОЛЯ вижте картата

18:00 – мавзолея, подлеза на президенството, ръбовета на ЦУМ

18:30 – парка – gap и vert

19:00 – High Ollie contest

20:00 – Party Time@ Grindhouse

 

Това естествено е примерна програма и ще гледаме да се придържаме към нея, за да постигнем целта си да покараме на различни места всички заедно, да покажем на разклатеното ни общество, че независимо от проблемите на държавата ние сме тук и ни има и ще продължим да сме тук и да се радваме на една от радостите на живота – скейтбординга!

 

Важно: Нека се придържаме и движим всички заедно!

 

До петък!

You must be logged in to post a comment.