Harder Than You Think: The movie | Rolling Days – Скейт видео, музика, новини, класации, коментари

Harder Than You Think: The movie

ян. 07, 2012

Автор:
Категории: Кърджали, стрийт
Скейтъри: , , , , ,

3 коментара за “Harder Than You Think: The movie”

 1. G каза:

  Разбира се че е положително, много се радвам че сте намерили сили и време да направите толкова дълъг филм.Просто трябваше да отсеете кадрите още малко и щеше да се получи по добре и по стегнато.
  Разбира се това е първия ви опит, а аз в никакъв случай не ви съдя. Просто ви давам съвет за следващия проект, който съм сигурен че ще е още по добър.
  Продължавайте и не се отказвайте.
  Ние ви подкрепяме.

  А за стъпването, постави си го като цел да стъпваш винаги на болтове, и ще ме разбереш рано или късно.
  С най-добри пожелания.

 2. niklik каза:

  Първо искам да благодаря, че си отделил врене да изгледаш филма! Оценяваме го! Ние също сме наясно, че има още какво да се иска, но все пак нищо не може да бъде перфектно направено.. аз лично съм съгласен с твоите препоръки и разбира се си вземам поука! За първи подобен проект съм доволен от резултата и се надявам зрителите да са съгласни с мен! Гарантирам, че ако има продължение то ще бъде в пъти по-добро, защото както ти каза има още какво да се иска 🙂 .. колкото до стъпването не мисля, че това зависи от нас.. по-скоро е до шанс, но ще се съгласиш, че на всеки му се случва.. няма как всеки един скок да е точно преценен. Както и да е пак искам да ти благодаря за отделеното внимание и да ти кажа, че оценяваме препоръките ти! Дано цялостното ти мнение да е по-скоро положително!

 3. G каза:

  Браво момчета хубаво филмче.Браво за усилията, има прогрес.Искам да ви посъветвам няколко неща.Написаното по долу няма за цел да ви обиди или подцени усилията ви, напротив.
  Има доста излишни кадри, прекалено е дълго(за материала с който разполагате) и има кадри които си изискват статив, набавете си такъв и нещата ще се подобрят.Помислете малко върху шрифтовете на текста и върху връзките на отделните сцени.
  И много лошо им стъпвате на тези дъски, както и да го погледнете това си е 1см дърво, неправилното стъпване при приземяване води до лош резултат, счупване, спукване и т.н. гледайте да стъпвате на болтове.
  Иначе имаше доста свежи идеи, хареса ми.
  Това е моето мнение, може би ако го гледам още веднъж ще мога да ви кажа още неща, така че ако ви интересува пишете.
  Като цяло добра работа.
  Очакваме да ни поканите във вашия град, видях доста яки места за каране.

You must be logged in to post a comment.