Намери скейт спота

Ное. 29, 2011

Автор:
Категории: rollingTV, Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, градове, Димитровград, Добрич, Каварна, Кърджали, Монтана, Перник, Пловдив, Правец, Разград, рампа, Русе, скейт паркове, София, Спотове, Стара Загора, стрийт, Хасково, Шумен

[mashup width="640" height="350"]

Както може би вече сте забелязали RollingDays пусна система за търсене и показване на места за каране на скейт  в България. Идеята ни е да покажем вашите места за каране, за да могат повече скейтъри да ги намерят и да карат на тях. Както знаетете с колкото повече хора караш, толкова купонът е по- голям. Освен това искаме да видите, че в България има достатъчно много места за каране на скейт и при добро желание винаги има избор.

Имаме три категории места за каране – скейт паркове, рампа и стрийт спот, а в близко време очаквайте и скейт шопове. Можете да ги изберете от главното меню -Градове или -Спотове.

На картата се показват спотовете от съответния град (или вид спот), а под карта публикации от съответния град (или вид спот).

Можете да видите снимка на спота като цъкнете върху иконата на картата, а ако цъкнете на заглавието над снимката на спота отивате директно на видео или снимки от спота.

 

И така, ако искаш да ни покажеш твоят скейт спот, за да може повече хора да му се изкефят, споделянето става по следния начин:

 

  1. Отиди на адреса http://maps.google.bg/?&t=h
  2. Увеличи  твоето населено място докато видиш имената на улиците и намери скейт спота (може директно в търсачката да търсиш град,  улица и др. )
  3. След като намериш спота увеличи го максимално и с десен бутон на мишката избери от менюто- „Какво има тук?“
  4. В полето на търсачката се показват кординатите на скейт спота, копирай ги.
  5. Напиши ни имейл като включиш копираните координати от картата, снимки на мястото (може и с трикове), име на мястото и го изпрати на адрес info@rollingdays.com

 

Това е !!!

 

Ще се радваме да видим къде се кара в България и обещаваме най-скоро да си направим турне по най-яките места.

Така че залавяйте се за работа и скоро ни очаквайте на гости 🙂

Поздрави

Екипа на RollingDays

 

 

 

 

1 Коментар за “Намери скейт спота”

  1. overshine каза:

    Ewala, ideqta e mn dobra, ne spiraite da podpomagate razwitieto na skate

You must be logged in to post a comment.