Varna skateboard open 2011 | Rolling Days – Скейт видео, музика, новини, класации, коментари

Varna skateboard open 2011

авг. 17, 2011

Автор:
Категории: rollingTV, VARNA SKATE OPEN, Варна, Новини, рампа, скейт паркове, състезания

 

“Скейт клуб Варна” има честта да обяви за пореден път ежегодното републиканско

състезание “Varna skateboard open 2011”. Традиция, с която не малка част от нас се гордеят, осъществявана през годините с безценната подкрепа на Община Варна и Българската скейтборд федерация.

Тази година с мощната подкрепа на Monster energy и Rollingdays.com събитието ще бъде разгърнато в рамките на три дни.

Началото е с квалификации и финал на 26.08. от 19.00ч. в закрития скейт парк “Halle” (ЗПЗ Пивоварен завод), с единствената по рода си мини рампа в радиус от стотици километри, на която ще се излъчат 3-мата най-добри карачи на това съоръжение в страната. За по-голяма надъхвация, наградите ще запазим в тайна.

Ден втори-27.08.от 17.00ч. ще се проведът стрийт квалификациите и съревнованието за най-добър трик, на обновения “Скейт парк Варна”,  който разполага със следните съоражения/Големи и малки виражи с ръбове (Дич), наклонени ръбове на шест стълби, рейл на осем стълби, рейл над вираж, ръб 35см, площадка за баланси, шест, седем и осем стълби, бенк, уредите на Monster- четири засилки, грайнд бокс, малък баланс, рейл на земя, два кикера също така пикник маса и наклонен ръб на земя/. Квалификациите ще се проведът в две категории І ва до 14 годишна  възраст и І І ра над 14 годишна възраст. Всеки участник ще разполага с 3 минути, за да покаже своите трикове и да накара съдиите да го допуснат до следващите кръгове.

28.08. 17.00ч. Големият ден, в който чрез полуфинал и финал в две категории, под и над14 години ,всеки ще има по 5 минути, за да разцепи скейт парка от трикове.

На този ден ще бъдат наградени  победителите от цялото събитие:

Мини рампа

1во място

2ро място

3то място

 

Най-добър трик 150лв.

 

Победители до 14годишна възраст

1во място

2ро място

3то място

ще получат предметни награди осигурени от нашите спонсори (3xS, Fly skateboards, Insomnia, DVS, Contrabanda, Playwood, Mad Cap, Backyard) .

 

Победители над 14г.

1во място 500лв.

2ро място 200лв.

3то място 150лв.

Осигурени от “Monster energy” и Rollingdays.com

 

Ще има награди и за публиката, от която човек отговорил правилно  на въпроса /познваш ли някой спонсориран и от коя марка е спнсориран той?/ ще получи една от нашите специални награди осигурени от магазините 3xS,Insomnia Backyard и Contrabanda.

MADBEAR ще се погрижи звукът да е на ниво и да ни надъхва с яки парчета от не малката колекция грамофонни плочи подбрана специално за събитието. А в почивките Чукито и Боро ще рапират с уникалните си рими, които ще накарат брейк денсърите да разчупят тела за нас.

Регистрации за участие можете да направите като изпратите  трите имена  и телефонен номер за връзка на имейла на „ Скейт Клуб Варна” info@skateclubvarna.com .

Елате и подкрепете скейтбординга. Очакваме ви!

 

1 Коментар за “Varna skateboard open 2011”

  1. lazaretos каза:

    Hell the motherfuckin YEAAAAH !!! Ай чакамее го 😀

на кирилица !