Качване на видео

Чети как се качва видео тук …

Какво представлява Rollingdays.com?

Rollingdays.com е уебсайт за споделяне на видео клипове свързани със скейтбординга и всичко ново и интересно, случващо се около този спорт.

Rollingdays.com показва видео клипове режисирани от наши хора, с участието на български карачи, снимани по родни и чужди скейт спотове.

Мисията ни е да развиваме и популяризираме българския скейтбординг, като ти дадем шанс
–  да си винаги в час с всички събития, които се случват на родната скейт сцена;
– да знаеш кои са най- добрите български скейтъри;
– да видиш най- яките трикове;
– да научиш за най- добрите спотове за каране.

Накратко, желаем да те  вдъхновим да излезеш да караш скейт и да снимаш, за да се забавляваме и да вдигаме летвата заедно.

Карай, снимай и качвай!

 

Какво да направиш, за да коментираш и оценяваш видео клиповете на Rollingdays.com?

Ами много е лесно, просто гледай видео клиповете на Rollingdays.com и използвай опциите под всеки клип „цъкни звезда”, за да гласуваш, или „коментирай”, за да коментираш.

 

Регистрация на Rollingdays.com

След като се регистрираш на Rollingdays.com ще получиш имейл от администратора на уебсайта. В този имейл се съдържа твоето потребителско име и уникална парола, както и специална информация за томбола с награди.

Освен тази информация в имейла е включено още едно важно изречение, гласящо следното: „Ако искаш да качваш видео клипове отговори на този имейл.”

Така, че ако искаш да споделиш свой авторски видео клип на Rollingdays.com, е необходимо да отговориш на нашия имейл като разкажеш накратко за видео клиповете, които си снимал. След това ние ще ти пратим отговор са по- нататъшни инструкции и насоки как да качиш видеото си.

 

Указания и насоки за качване на видео клипове на Rollingdays.com

Най-добрия начин, за да публикуваш видео клипове в RollingDays е първо да си направиш безплатен акаунт (ако все още нямаш ) в YouTube, Vimeo или някой подобен сайт за видео споделяне.

След това качи твоите видео клипове с минимална резолюция 360p (480p за по- добро качество) и времетраене поне 60 секунди.

Нашата цел е да предоставим на потребителите качествено видео съдържание така, че потруди се добре преди да предложиш твое видео за качване в RollingDays.

Интересни насоки как се прави добър видео клип има тук Vimeo.

След като заявиш желанието си по имейл да споделиш видеото си в RollingDays, ние ще го прегледаме и ако ни хареса, ще ти създадем авторски профил, за да можеш да качваш клиповете си.

 

А томболата с награди ….

Можеш да участваш в нашата томбола с награди в края на всеки месец единствено ако си регистриран като потребител на Rollingdays.com. С твоята регистрация ще участваш в нашите томболи при условие, че си гласувал за поне 20 видеа и си написал поне 5 коментара към тях.

 

А оттам нататък …..

Любителските видео клипове ще се оценяват в края на всеки месец по брой преглеждания и рейтинг.

Най- добрият видеоклип т.е. най- гледаният и най- добре оцененият видео клип и автора му ще печелят всеки месец някоя нашите специални награди.

След томбола награди ще получават и потребителите, регистрирали се и гласували на нашия уебсайт за най- добро видео на месеца!

Така, че какво чакаш още, грабвай скейта и камерата, събирай тайфата и отивайте да снимате, за да започне шоуто на Rollingdays.com!