The LONGBOARD Meeting of the Year 4.0 | Rolling Days – Скейт видео, музика, новини, класации, коментари

The LONGBOARD Meeting of the Year 4.0

апр. 28, 2015

Автор:
Категории: Лонгборд, Новини, София

11149681_10153328767703278_6898467065076064853_o

Внимание! Внимание! Внимание!

Традиционната Балканска лонгборд среща ще се проведе за поредна, и то четвърта, година из улиците на столицата. Сезонът ще бъде открит от мощна група българи, румънци и сърби, които ще прекъснат съботното летаргично настроение на софиянци баш на 9 май – Денят на победата! 😀 Официалната част на The Longboard Meeting of The Year 4.0 (или просто LMTY) ще започне точно 14:30 ч. на „Спота“ в Борисовата градина, под звуците на резидент DJ-я на румънското крю – Mihai Draghici aka Funkydrop и със съдействието на любимия ни морски Бар Безкрай. В тази бийт атмосфера всеки, който желае, ще може да вземе участие в сесиите по слайд, денсинг и най- добър трик (или комбо) и естествено най- добрите ще получат награди!

По- различното е, че тази година ще имаме една екстра награда – позлатена кинг пин гайка, за която очакваме предложение от вас в каква категория да бъде връчена.

Обещаваме никой да не си отиде гладен, за което ще се погрижи рожденикът – LongDayBoarding. Традиционно той черпи с барбекю. Огледайте се или се ориентирайте по обоняние къде е цър-пъра на Спота в Борисовата и налазвайте!

По- рано през деня ще се случи и традиционната 10- километрова обиколка на София- SOFIA BOMB, за която сборният пункт е НДК в 11:30 ч. В трекинга ще бъдат включени нови новоасфалтирани улици, за което искаме да изкажем своето благодарение към работата на Столична община (също така партньор на събитието). Вечерта също по традиция ще е интересна и бурна. Дневният лонгборд денсинг ще бъде заменен с буги денс, за което ще се погрижи Ramsey Hercules (boogie.fm). Мястото е Trip Ten, някъде след 21:00 ч. И пак ще честваме РД на LongDayBoarding до зори!

Носете си каски, бъдете в пълно бойно! И до скоро!

facebook event- ТУК

You must be logged in to post a comment.