„Weekend“ premiere skate tour 2011 | Rolling Days – Скейт видео, музика, новини, класации, коментари

„Weekend“ premiere skate tour 2011

Ное. 22, 2011

Автор:
Категории: Ashbury, Добрич, Пловдив
Скейтъри: , , , , , , , , , , , , ,

            Гледайте скейт видеото от „Weekend“ турнето на Ninja Squad!

 

Близо два месеца момчетата от Ninja Squad с помощта на Ashbury и Airblaster кръстосваха страната заедно с още куп хора, за да покажат сноуборд филма “Weekend”. Много от прожекциите бяха съпроводени от търсене на спотове и каране на скейт на нови места, като три от общо десетте обиколени града, са запечатани и на лента. Видеото с кадри от турнето включва  градовете Пловдив, Добрич и гръцкия Солун.
За пръв път сноуборд филм е представен в десет различни точки на страната и извън нея. Филма на Ninja Squad успя да напълни залите и баровете в Габрово, София, Пловдив, Пещера, Добрич, Велико Търново, Русе, Хасково и гръцките Атина и Солун.

Скейт видеото от турнето на „Weekend“ беше официално представено  в магазин Corporide в Понеделник 21ви. Вече можете да го гледате и тук а междувременно да се гответе за онлайн премиерата на самия „Weekend“ на 05.12.2011 г. С това момчетата от Ninja Squad, искат да ни пожелаят много снежна и красива зима, като ни припомнят да очакваме уеб сериите на Ninja Weekend’s и този сезон.

1 Коментар за “„Weekend“ premiere skate tour 2011”

  1. Yokoo каза:

    evala na bratiata Risto i Dimo ot Gabrovo-glavnite vinovnici za tova:))))))))

You must be logged in to post a comment.