Реклама

Дек. 07, 2011

Автор:
Категории: Без категория

Какво представлява Rollingdays.com?

Rollingdays.com е уебсайт за споделяне на видео клипове свързани със скейтбординга и всичко ново и интересно, случващо се около този спорт в България.

Rollingdays.com показва видео клипове режисирани от наши хора, с участието на български карачи, снимани по родни и чужди скейт спотове.

Мисията ни е да развиваме и популяризираме българския скейтбординг, като представим
–  всички събития, които се случват на родната скейт сцена;
–  най- добрите български скейтъри;
–  най- яките трикове;
– най- добрите спотове за каране.

Аудиторията

За последния месец Rollingdays.com е посетен 9,992 пъти, като има 36,166 заредени страници.
Данни за аудиторията на Rollingdays.com можете да разгледате от графиките по-долу.

 

map

Кои сме ние

Rollingdays.com е създаден и управляван от Скейт Клуб Варна

– регистриранo като сдружение с нестопанска цел за извършване на обществено-полезна дейност. Основна цел на клуба е провеждане на тренировъчна дейност и състезателна дейност по скейтборд, като клубът представлява този спорт пред държавни и общински органи, организира вътрешни и междурнародни спортни прояви.

Сдружение „Скейт Клуб Варна” е вписано в националния регистър на лицензираните спортни оранизации като член на Българска Скейтборд Федерация.

Клубът организира спортни мероприятия и продукции сред обществеността, сформира групи за провеждане на занимания по скейтборд. Ежегодно „Скейт Клуб Варна” организира кръг от републиканското състезание по скейтборд с присъствието на междурнародни гости. Сдружението е съорганизатор на различни по рода си младежки фестивали на територията на община Варна.

Какво предлагаме

Предлагаме ви да рекламирате вашите стоки и услуги пред нашата аудитория. По-долу са изброени възможностите за реклама.

Рекламно поле 1 – формати jpg,gif, flash. Линк към вашата страница  Размер 300 х 150 px. Цена за 16 000 показвания(max)  или 1 месец  – 50 лв.

 

Рекламно поле 2– формати jpg,gif, flash. Линк към вашата страница  Размер 960 х 80 px. Цена за 16 000 показвания(max)  или 1 месец – 50 лв.

 

Рекламно поле 3 – формати jpg,gif. Линк към вашата страница  Размер 720 х 400 px. Показва се преди и след всяко заредено видео. Цена за 5 000 показвания(max)  или 1 месец   – 100 лв.

 

Рекламно поле 4– формати jpg,gif.  Размер 360 х 160 px. Публикация с представяне на магазин без ограничение за снимки и текст.

Излиза в категориите магазини, спотове, градове и отбори, като публикация и като адрес на картата със снимка и линк към публикацията.

Включена е и нова публикацията в категорията новини (излизаща на първа страница най-горе), когато имате някакво обновяване на магазина (стока, новини и т.н).

Цена на месец на магазин – 50 лв.

Рекламно поле 5 – формати jpg, Размер 160 х 2600 px. Цена за 16 000 показвания(max)  или 1 месец – 200 лв.

 

Също така можем да ви помогнем за:

– заснемане и изработка на реклами

– отразяване и организиране на събития

– промоции

– всякакви други ваши идеи

Пишете ни за въпроси относно рекламата и ще се радваме да работим заедно за развитието на спорта и скейт културата в България.

You must be logged in to post a comment.