Национална конференция за скейтборд и блейд инструктори | Rolling Days – Скейт видео, музика, новини, класации, коментари

Национална конференция за скейтборд и блейд инструктори

авг. 02, 2017

Автор:
Категории: Без категория

Проектът „Млади инструктори “ предлага професионално обучение и сертификат за инструктор на младежи на възраст от 18 до 35 години, които практикуват скейтборд и кънки.
Скейтбрдът и кънките са част от съвременните младежки култури, които се развиват все повече и повече и печелят интереса на младежите, като в същото време наблюдаваме липса на професионалисти за обучение по съответните дисциплини.
Основната идея е да се предостави възможност за ангажираност и стимулиране на младежи за професионална реализация, чрез изготвяне на обучителна ситема и провеждане на 2 обучителни курса за инструктори.
За целта Скейт клуб Варна организира раборна среща от професионалисти обучители от Българската скейтборд фредерация и скейт клубовете на няколко български града. В рамките на 3 дена ще се фиксира конкретната програма и методология с различните елементи необходими за получаване на сертификат за инструктор.
Проектът се осъществява с подкрепата на Община Варна и титлата на Варна „Европейска Младежка Столица 2017“.

на кирилица !